Szeptember 26-án csütörtökön egy tucat harcostársammal az Auróra klubban jártunk. Fülünkbe jutott ugyanis, hogy különböző LMBTQIP… szervezetek/aktivisták 16:30-tól meg akarják tartani a magyar iskolások agymosását célzó azon rendezvényeiket, amelyek a nyári “Pride hónap” során a mi akkori megjelenésünk miatt elmaradtak.

Innentől meghirdetjük a ZÉRÓ TOLERANCIÁT, a magyar ifjúságot célzó minden LMBTQIP… tevékenységgel szemben!
A jövőben az ilyen agymosást semmilyen formában nem fogjuk tűrni, az ilyen témájú rendezvényeket kőkeményen meg fogjuk akadályozni, ahogy tettük az Aurórában tegnap is.

Videóösszefoglaló a tegnapi akciónkról:

Valótlanul állítják egyes balliberális sajtótermékek, hogy mi egy kézműves foglalkozást akartunk megzavarni. Az LMBTQIP rendezvény tényét a szervezők sem tagadták, le is nyilatkozták (például a Mércének).
Az is puszta önmentegető vádaskodás az aurórás szélsőbalos aktivisták részéről, hogy a helyszínen a WC-jükben talált döglött patkányt, mi vittük volna oda. Az viszont dokumentált tény, hogy a patkány ott hevert a földön!

döglött patkány hever az Auróra klub WC-jében

Végül az egyébként nyilvánosan látogatható Auróra üzemeltetője azzal trükkel próbált minket eltávolítani, hogy zárórát hirdetett, de előtte a szélsőbalos meg LMBT csürhe tagjai szépen átszivárogtak az épület “nem nyilvános” területeire, így lényegében csak számunkra lett záróra.
Mikor ezen nyilvánvaló diszkrimináció miatt a panaszkönyvet kértem, annak átadását simán megtagadták.

Tegnapi fellépésünk jogszerűségéhez nem férhet kétség, tekintve, hogy a kiérkező rendőrök nem velünk szemben intézkedtek, hanem egy, a záró sajtótájékoztatónkat garázda módon megzavaró, agresszív, balliberális aktivista ellen, aki joghurttal leöntötte nemcsak a molinóinkat, hanem a mögötte álló, nemzeti jogvédő munkáját végző dr. Gaudi Nagy Tamást és a molinót tartó dr. Téglásy Imrét is. Ugyanez a szélsőséges aktivista fenyegetőzött fizikai erőszakkal is, nem pedig mi.

Budaházy Edda összefoglalója a tegnapi akciónk céljáról: