Mindenfelé olvasni, hogy egyre több csalást leplez le Donald Trump és csapata az amerikai elnökválasztás kapcsán.
Mi tagadást, déjávu 2002 érzésem van.

Viszont ez így már intézményesített csalásra utal, amire már nem lehet azt mondani, hogy „néhány szavazókörben túlbuzgók voltak a Biden hívek, de ez nem az ő felelőssége”. Ez bizony már Amerika „kékcédulás választása” kezd lenni és ez így mind Bidenre, mind a bandájára kőkeményen rávetíti a csaló árnyékát.

Márpedig, ha kiderül valakiről, hogy csaló, akkor kizárják a versenyből minden sportban. Nincs olyan, hogy „levonunk a doppingoló futótól pár másodpercet a csalás miatt, de azért még lehet, hogy így is ő a győztes”, hanem ki van zárva és kész!

Ez a politikában még inkább így kell legyen!
Lényegében innentől teljesen mindegy, hogy találnak-e Trumpék annyi csalással megszerzett Biden szavazatot, hogy végül megfordul a választási végeredmény, vagy mégsem és Bidennek akár egy elektorral is több marad így is, akkor sem lehet Biden elnök, mert a csalót ki kell zárni! Már csak azért is, mert ha előre megmondja, hogy csalni fog, akkor nyilván sokan nem szavaztak volna rá, mert „csalóra azért mégse… ”, szóval a valós szavazatait sem lehet elfogadni legitimnek.

Vagyis vagy Trump marad az elnök, vagy új választást kell kiírni, de Biden – mint csaló – azon már nyilván nem indulhat.