Március utolsó péntekjén visszatértünk a novemberi első helyszínünkre, az Örs vezér térre.

Sajnos a hangosításunk még mindig szervizben van, ezért nem szóltak revíziós dalok és az emberekhez sem tudtam szólni, így az aláírókedv is elmaradt a novemberitől és csak 90 db-ot sikerült gyűjtenünk.

Ráadásul ma csak két aktivista társam tudott eljönni és ők is csak félidőben egymást váltva, ezért a szórólapozás sem volt igazán hatékony.

De hogy tovább fokozódjanak a negatívumok, az Örsön lebzselő kéregető csövesek közül egy primitív részeg cigány belénk kötött, mivel szerinte “rasszista kutyák” vagyunk. Nehéz volt megállni, hogy ne verjem telibe, szerencsére a haverjai elhurcolták, mielőtt nekem jött volna.
Ettől eltekintve jó hangulatú aláírásgyűjtés volt egy szép napos délutánon.

Sokan kérdezik, hogy hol tartunk a gyűjtéssel. Én is szeretném már pontosan tudni, sajnos a Világszövetségnél elég lassan döcög az összesítés, ezért pontos számot nem tudok, de akik látták az ívek mennyiségét, azok már 400.000-re saccolják az aláírások számát.

Csak ismételni tudom magam, hogy az ilyen-olyan nemzeti szervezetek felemelhetnék a hátsójukat és beszállhatnának a gyűjtésbe!