A Felhívásom kapcsán pénteken a budapesti Örs Vezér téri metrókijáratnál folytatott aláírásgyűjtés remekül sikerült!
240 aláírást gyűjtöttünk, ami szép eredménynek számít ennyi idő alatt.
Ezúton is köszönöm minden aktivistának, aki ott volt és segített az aláírópultnál vagy szórólapozott.
E hét pénteken, november 16-án a Kőbánya-Kispest metróvégállomás kijáratánál fogunk gyűjteni.
Új aktivisták megjelenését is várom (főleg férfitársaimét, mert 9-én szinte csak nők voltak).

Aki maga is tudna gyűjteni a környezetében aláírásokat, annak innentől a saját aláírásgyűjtő alkalmainkon tudok adni üres ívet. Mivel ezek az OVB által hitelesített sorszámozott ívek, ezért szigorú nyilvántartást kell vezetni róluk és csak személyes adatok (név, személyi igazolvány szám, személyi szám, lakcím, telefonszám/e-mail cím) megadásával lehet elvinni őket.
De akár az MVSZ-től közvetlenül is igényelhetők, erről minden információ megtalálható itt.

Többen jelezték, hogy vidéken vállalnák hasonló utcai aláírásgyűjtés szervezését. Ez remek lenne!
Felállhatnának Magyar Revíziós Mozgalom akciócsoportok. Ehhez kell minimum két fő (de jobb a három), amiből az egyik tud valamennyire nyilvánossághoz beszélni, ő hangosbeszélőn át folyamatosan szól a járókelőkhöz és hívja őket az aláíróasztalhoz. A másik ember segít az asztalnál az aláíróknak. Nem árt egy harmadik (vagy negyedik, ötödik stb.) aktivista is, aki/k szórólapozik a járókelőknek.
Sajnos mobil hangosításunk egyelőre csak egy van, tehát legalább egy hangosbeszélőt az újonnan felálló csapatoknak szerezni kell, és jó, ha folyamatosan szólnak revíziós zenék is, ezt akár egy egyszerű bluetooth-os hangszóróval és egy okos telefonnal is meg lehet oldani. Aláíróasztal korlátozott számban van. “Igazságot Magyarországnak!” poncsókat tudunk csináltatni önköltséges áron. Szórólapokat tudunk adni.
Aki ilyen feltételekkel tud szervezni csapatot, az írjon nekem a Facebook oldalamon át üzenetet.

Aláírásgyűjtés az Örs vezér téren Trianon felülvizsgálatáért.     Aláírásgyűjtés az Örs vezér téren Trianon felülvizsgálatáért.

Aláírásgyűjtés az Örs vezér téren Trianon felülvizsgálatáért.     Aláírásgyűjtés az Örs vezér téren Trianon felülvizsgálatáért.