Hát felsoroltattunk, ezúttal már név szerint, mégpedig Köves Slomó által, aki a Kossuth Rádió nemrégiben kinevezett hírigazgatója posztjáról való távozásának követelését többek között azzal indokolta a neokohn.hu portálnak tett nyilatkozatában, hogy anno az Éjjeli Menedék szerkesztőjeként műsort készített Budaházy Györggyel és ifj. Hegedűs Loránttal.

Köves Slomó szerint tehát elfogadhatatlan a közérdeklődésre számot tartó ügyekben érvényesíteni a „hallgattassék meg a másik fél is” alapelvét, kivált a közmédiában. Úgy látszik, hogy nemzetünket szolgáló közéleti munkásságunk miatt még mindig vannak, akik azt gondolják, hogy a mi és nyilván a hozzánk hasonló elvhű hazafiak elhallgattatására, cenzúrázására van továbbra is szükség ahhoz, hogy a magukat kiváltságosnak gondolók vélemény-monopóliuma érintetlenül maradhasson. Ez elfogadhatatlan minden jóérzésű magyar ember számára.

Egyúttal tiltakozunk az ellen, hogy a többségi magyar társadalom befizetett adóforintjaiból kiemelten támogatott mikrofelekezet képviselője akarja megmondani, hogy a közmédiában kit lehet kinevezni, vagy kinek lehet megszólalási lehetőséget adni, legyen az akár egy történelmi keresztyén egyház lelkésze.

Az ellen is tiltakozunk, hogy Köves Slomó személyünket nyilvánvalóan alaptalanul és rosszhiszeműen valamiféle negatív bélyegként felhasználva tesz kísérletet más közszereplők, vagy épp közvélemény-formálók megbélyegzésére.

Elvárjuk, hogy Köves Slomó kövessen meg bennünket, s azt a magyar nemzeti radikális közösséget, amelynek képviseletében közszereplést vállaltunk.

Továbbá felhívjuk az általunk még elérhető közvélemény figyelmét arra, – ha ezzel nem is tudjuk megnyugtatni honi vad törzsi sovinisztáink politikai hisztériára hajló indulatait – hogy a helyzet  a mi személyünktől függetlenül sokkal veszélyesebb: ha minden nekik nem tetsző, őket kritikával illető hangot megpróbálnak elhallgattatni, akkor „a kövek fognak kiáltani” és az fájdalmasabb lehet a mi Köves által kifogásolt megszólalásainknál.

Budaházy György és ifj. Hegedűs Loránt