A PRIDE nevű show-műsor transzvesztita szörnyei úgy döntöttek, hogy a nyári napfordulón kívánnak “pánromantikus randevút” tartani.
Nosza hát, néhány hazafival elmentünk mi is kíváncsiskodni, hogy mi is ez az újabb LMBT agybuggyanás.

Mikor odaértünk, már az ajtóban elállta az utunkat egy nagydarab nőnek öltözött férfi, aki közölte, hogy hiába nyilvánosan meghirdetett rendezvényről van szó, mi nem mehetünk be, mert ő “így döntött és kész”.

pánromantikus ajtónálló
az ajtónálló

Ezt a minket sújtó súlyos diszkriminációt természetesen nem tudtuk elfogadni és az ajtóban állva próbáltuk jobb belátásra téríteni az identitászavaros alakot, aki már a beszélgetés elején közölte velem, hogy akár “bekaphatom a faszát” is és kifejtette, hogy valójában a szkinhedek 30 %-a is buzi (erről azért a szkinek véleményére is kíváncsi lennék).
Megtudtuk azt is, hogy a “pánromantikusok” lényegében a hatévestől a nyugdíjasig, a férfitól a nőig mindenkivel szeretnek szexelni, meg hogy kijár nekik a “transztisztelet”.
Hogy ez utóbbi így van-e, azt mindenki döntse el maga!

transz matricák
transzvesztita propaganda-matricák

Közben kihívták a rendőröket, akik azt mondták – nagyon helyesen egyébként -, hogy nincs sem intézkedési joguk, sem kötelezettségük, mert ez nem a gyülekezési jog alá tartozó rendezvény és nem történ sem szabálysértés, sem bűncselekmény.

Végül megjelent a transzszervezetnek a – nővé válás útján az ajtónállónál már kicsit előrehaladottabb állapotban lévő – vezetője, aki a kb. másfél órája tartó huzavonára úgy tett pontot, hogy feloszlatta a rendezvényt.

pánromantikusok
pánromantikusok

Hát, így ért véget a a hazafiak és a transzok “pánromantikus” találkozása.
Mellékeredményképpen legalább a VII. kerületi Hernád utca lakói is megtudták, hogy a sötétített üvegű utcára nyíló helyiség meg a hangzatos “TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár ” elnevezés mögött miféle fertőtanya leledzik. Volt is lakó, aki felháborodásában jelezte, hogy a közös-képviselőhöz fog fordulni az ügyben.

Megint csak azt tudom mondani minden klaviatúrát püfölő hős nemzetinek, hogy bárki felemelheti a hátsóját és elmehet a Pride rendezvényeire, mert egyre inkább úgy látom, hogy ez a deviancia úgy hatalmasodott el a nyugati világban is, hogy a normális emberek egyszerűen lusták voltak ellene tenni.