Az idei LMBTQIA+ (pedofíliai, zoofilia, necrofilia, furry, stb) felvonulás sem ment le anélkül, hogy a normalitáspártiak ne tiltakoztak volna, és ne követelték volna hangosan ennek az egész felforgatásnak a betiltását. Tegnap egy-két száz hazafi kint járt a Priedon és megcselekedtük, amit megkövetelt a haza! Mindenek előtt nekik szeretnék köszönetet mondani!

Az Erzsébet térnél vártuk a felvonuló degeneráltakat. A baloldali média hazugságaival ellentétben nem voltunk körbekordonozva, csak a szokásos módom elválasztva a felvonulóktól, akik viszont valójában többnyire szűk utcákon vonulgattak bármiféle általuk vágyott “nézőközönség” nélkül, illetve bizony több helyen kordonok közt.

https://www.youtube.com/watch?v=QiW8BvYypHs&feature=youtu.be


Eközben a HVIM és a MI Hazán ifjai próbáltak befutni a menet elé és ott elállni az aberrált menetelők útját.

https://rutube.ru/video/6aa65a8da425b6e534aaf08d25f0216b/?ref=logo&bmstart=0


A Légió Hungária csapata idén úgy döntött, hogy egy mozgó utcafórumot bonyolít le, melynek során szórólapokkal és megafon segítségével adja tudtára Budapest népének, hogy nemet mondanak a deviáns propagandára.


A Betyár Sereg a Dorottya utcai kereszteződésnél fogadta a betegeket.

Betyár Sereg a Pride ellen
a betyárok sem tétlenkedtek


De volt olyan is, aki a Bazilika tetejéről tojással kedveskedett a felvonulóknak.

Mikor a Pride elvonult előttünk, megpróbáltunk a Március 15. téri érkezési helyükre bejutni, de a rendezők és a rendőrök elállták az utunkat.
Így hát felmentünk az Erzsébet hídra, ahol rendőri igazoltatás elszenvedői lettünk és eközben belefutottunk egy a Prideról elszabadult “szárnyas ördögbe” meg a csapatába.

A Pride szárnyas ördöge és társai
A Pride szárnyas ördöge és társai

A csapatban látható meghatározhatatlan fajú magas, lánynak látszó lény ezután elhaladva Budaházy Edda mellett, nekiugrott a húgomnak. Erre viszont ráfaragott, mert a nap folyamán folyamatosan velünk tartó Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő barátunk azonnal kézbe vette jogilag a dolgokat és az intoleráns külföldi felforgató ellen egy feljelentés lett az ügy vége.
Volt a csapatukban egy szánalmas 40 kilós drogos olasz anarchista is, aki erre elkezdett minket fenyegetni, így a rendőrök őt is igazoltatták, majd elengedték, hiába kértük, hogy kutassák át a zsebeit és vigyék el legalább egy vérvételre, mert tutira megbukik droggal!

drogos olasz prideoló
drogos olasz prideoló

Közben megjelentek a Pride főszervezői is, Krasznahorkai Emma és Filó Mariann. Végül kicsit arrébb, a Váci utca – Duna utca sarkon újra belefutottunk az agresszív köcsögbe, aki megint elkezdett provokálni, mire egy velünk tartó hazafi megunva ezt, nekiugrott.
Ennek megint csak rendőri intézkedés lett a vége, aminek végére elvitték a hazafit meg az olasz szutykot is.

a magyar hazafi és a drogos olasz prideoló
intézkedés alatt a magyar hazafi és a drogos olasz prideoló
Budaházy Edda és Gaudi-Nagy Tamás összefoglalója az esetről

Ez alatt a Turul TV stábjának sikerült bejutni a Március 15. térre és ott közelebbről megismerkedni a “magát fiúnak képzelő lánynak öltözött lány”, a “magát lánynak képzelő lánynak öltözött fiú”, az “egymást pórázon vezető leszbik(?)” és egyéb aberrált elmebeteg felvonulók mélyenszántó gondolataival.