Nem gondoltam, hogy ezt valaha le fogom írni, de Karácsony Gergelynek támadt egy jó ötlete: 2020. június 4-én délután fél ötkor megállítja Budapest forgalmát egy rövid időre, emlékezendő a 100 évvel ezelőtti trianoni igazságtalanságra. Arra kér mindenkit, hogy maga is álljon le akkor egy percre és emlékezzen!
Nos, ezt a remek kezdeményezést mindenképpen ki kell terjeszteni.
Álljon le az egész ország egy percre Trianon 100. évfordulóján!

Csatlakozzanak a vidéki városok és falvak is!
Álljanak le a Volán buszok (a vonatok lehet, hogy nem tudnak)!
Álljanak le az országutakon és autópályákon az autók és kamionok (lehúzódva a leálló vagy külső sávba, hogy a idegenszívű zsírbunkók meg a külföldiek nehogy nekik száguldjanak)!
Tegye le a kezéből mindenki a szerszámot, klaviatúrát stb. és mondja el magában, hogy NEM, NEM, SOHA, soha nem törődünk ebbe bele és nem fogadjuk el véglegesnek!
Egy ilyen országos leállás hírértékű lenne a nagyvilágban is.

Aznap a parlament is emlékülést tart Trianon kapcsán.
Legyünk ott minél többen a parlament előtt a Kossuth téren és tiltakozzunk a mai napig fennálló igazságtalanság ellen! A trianoni megemlékezések kapcsán feloldották a gyülekezési tilalmat!
Követeljük a magyar kormánytól, hogy az MVSZ által indított Trianonról szóló nemzeti konzultációt aláíró százezrek akaratát figyelembe véve, kezdeményezze végre a nemzetközi szervezeteknél a békediktátum felülvizsgálatát! Erre a románok Trianont ünneppé nyilvánító pofátlansága jó ürügyet is szolgáltat.

VESSZEN TRIANON!