Már a “rabszolgatörvény” elnevezést is abszurdnak érzem, ahogy az elmúlt hetekben körülötte keltett hisztériakampányt is egy balos felforgatásnak látom, amihez hazafi semmilyen módon nem csatlakozhat.

Amikor az áruházak vasárnapi nyitvatartását megtiltotta a kormány, akkor azért ment a hiszti, hogy a hipermarketek nyissanak ki újra, akkor nem számított, hogy a “szegény munkavállalóknak” túlórázni kell hétvégén.
Az eddigi szabályzás szerint heti 5 óra túlmunkát RENDELHETETT el a munkáltató. Ez nem zavart senkit, kussolás volt! Most hozzájött az 5-höz még heti 3 óra túlmunka lehetőség VÁLASZTHATÓ módon. Erre megy az őrjöngés! Na, ne szórakozzunk már! 
Lehet, hogy ez a törvényi változás nem tökéletes, majd a gyakorlatban kiderül és akkor lehet követelni a módosítását, de az biztos, hogy nem ok “forradalomra”. Főleg úgy, hogy az egészre rátelepszik a legundorítóbb nemzetközi vörös-libsi maffia és az általa hülyített fiatalokkal (akik életükben egy órát nem dolgoztak még) a legelmebetegebb szlogeneket fújatja.

Sajnos a népesedési probléma a munkaerő kérdésre is kihat. De inkább mi dolgozzunk többet (és főleg szaporodjunk) , minthogy idegenekkel árasszák el az országot. Ráadásul a munkavállalók nagy részét nem is érinti ez a törvény, hisz kis cégeknél dolgoznak, ahol a munkabeosztás-fizetés – finoman szólva – egész más “szabályozás” szerint megy.

Úgyhogy én semmi okot nem látok ebben genderbolsi propagandázásban részt venni és nagyon sajnálom, hogy már Toroczkaiék is belecsúsztak ebbe.
Én ilyesmihez soha nem adom a nevem!