Közlemények

Meseország mindenkié?

Az LMBTQP nem nyugszik! Már a magyar óvodásokat és a mesekultúránkat támadja!
“Meseország mindenkié” címen egy mesekönyvet adott ki a – gyerekek fejének LMBTQP propagandával való tömését küldetésének tekintő Rédai Dorottya által vezetett – Labrisz leszbikus egyesület, melyben tradicionális meséket írtak át a saját beteg fantáziájuk szerint. Megtoldották ezt még “foglalkozástervekkel” is, hogy miként kell az óvodások és kisiskolások között terjeszteni a mérget.

Rédai Dorottya főleszbika


A felháborodás szerencsére óriási lett! A könyv terjesztése ellen aláírásgyűjtő kampányt indított a CitizenGo keresztény konzervatív lobbiszervezet, mely néhány nap alatt eljutott a nyolcvanezer aláíróig.
Dúró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese pedig egy sajtótájékoztató keretében hívta fel a közvélemény figyelmét az LMBTQP újabb botrányos pofátlanságára és nagyon helyesen ledarálta gyermekmegrontás eme szennyirodalmát illetve a Párt egy tüntetést is bejelentett október 3-ra a Labrisz Egyesület irodája elé.
Sőt, maga Orbán Viktor miniszterelnök is ne tovább!-ot hirdetett a homokos gátlástalanság ellen.

De a balliberális degenerált felforgatóknak ez sem volt elég és régi jó szokásuk szerint amúgy “előre menekülve”, szerveztek a “mesekönyvből” egy nyilvános felolvasást október 4-re a II. kerület Margit krt. 55. alatt található Átrium nevű liberális “kultúrközpontba” (régi Május 1. mozi).

Ez volt az a pont, ahol az LMBTQP éves ünnepe, a Pride rendezvényeit évek óta látogató és az erkölcsi felforgatás ellen tiltakozó cselekvő hazafias ellenállás is mozdult és Budaházy Edda valamint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiltakozó demonstrációt hirdetett az Átrium nevű intézmény elé a felolvasás idejére.
A demonstráció hírére a gátlástalan aberrált nyomulók meghátráltak, Őrsi Gergely II. kerültei mszp-s polgármester visszamondta a felolvasásban tervezett szereplését (egyébként is botrány, hogy egyáltalán vállalta). Majd a szervezők az élő felolvasásból is visszakozva “online meseolvasást” hirdettek csak meg.
Mivel ez a gyermekmegrontási szándék lényegén mit sem változtat, a tüntetést így is megtartottuk és végül sikerült még az online gyerekagymosást is megakadályoznunk.

Related Post
Hazafiak tüntetnek az Átrium előtt az óvodákba behatolni akaró LMBTQP propaganda ellen.

(A tüntetésről készült videó a Bitchute.com-on itt.)

Vérlázító a Soros György által pénzelt nagypofájú Helsinki Bizottság önkényes jogértelmezése, miszerint a tüntetésünket a rendőrségnek be kellett volna tiltani, illetve fel kellett volna oszlatni.
Valójában a demonstráció minden szempontból jogszerű volt, ahogy azt a rendőrség is megállapította.
Pont hogy a labriszos rendezvény néhány szimpatizánsa által be nem jelentett helyszíni ellentüntetés volt jogsértő, ami ellen a rendőrség ott helyben fel is lépett.

Konklúzió:
Hatásos volt a szennyiromány elleni széleskörű fellépés, ez most talán felnyitotta végre sok olyan ember szemét is, akik eddig nem igazán vették komolyan az LMBTQP lobbi militáns nyomulásának veszélyeit. Talán most a kormányzó politikai erők is lépni fognak jogilag, hogy megálljt lehessen parancsolni végre a fiatal magyar nemzedéket buzeránssá nevelni akarók törekvéseinek.
Itt kell megjegyezni, hogy én már 2 évvel ez előtt tiltakoztam a Labrisz egyik rendezvényén és kongattam a vészharangot, amikor iskolások “érzékenyítésére” készítettek kiadványt, de a jobboldali politikai vezetés ingerküszöbét akkor nem (és egész eddig a könyvig se) érte el a téma.
Rendkívül aljas és félrevezető az a ballibsi propaganda, ami arról szól, hogy a “Meseország mindenkié” című mesekönyvben nem kifejezetten LMBTQ tematikájú mesék vannak csak, hanem a különböző hátrányos helyzetű társadalmi csoportok (fogyatékkal élők, cigányok stb.) is megjelennek az átírt mesékben. Igazi sunyi pofátlanság, hogy ezen legitim csoportok mögé bújva, őket felhasználva próbálják a lelki kútmérgezésüket terjeszteni, ami miatt várjuk is ezen társadalmi csoportokat képviselő szervezetek tiltakozását (eddig hiába). Ráadásul a hagyományos mesékben eleve hemzsegnek a “hátrányos helyzetű” főszereplők, árva gyerekek, vak koldusok, legkisebb szegénylegények stb., vagyis emiatt teljesen felesleges lett volna új mesekönyvet kiadni.

Végül, álságos és hiteltelen a libsi megmondóemberek kéztördelő háborgása a könyvdarálás vagy a HVIM boltmegjelölési akciója miatt. Miközben
egy, attól még, hogy valaminek könyv formája van, nem szükségképpen képvisel eleve értéket,
kettő, soha fel nem emelték a szavukat a világméretű liberális véleménydiktatúrát építgető nemzetközi internetes óriáscégek napi szintű önkényes és törvénytelen eljárási gyakorlatai miatt, mikor minden indok nélkül törlik (darálják le úgymond) a jobboldali emberek és szervezetek Facebook oldalait, videó csatornáit stb. Ráadásul 2006-ban is nagyrészt kussoltak, mikor a liberális terrorhatalom az utcán ütötte-verte, lövette az embereket.

Ez a bejegyzés utoljára ekkor módosult: 2020. okt 08. 09:43

Megjegyzések megtekintése

Megosztás

Legutóbbi bejegyzések

Az ország Covid járvány utáni újraindításának margójára

Az ország újraindítása szempontjából fontos, hogy végezzék el az oltatlanok számára ingyenesen a hivatalos antitest…

2021. ápr 27.

Budaházy György 2020-as évértékelője

Budaházy György elmondja véleményét a 2020-as év néhány fontos történéséről.

2021. jan 13.

A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást

Több hazafias szervezet vezetője tartott ma közös sajtótájékoztatót, melyen üdvözölték és támogatásukról biztosították az Alaptörvény…

2020. nov 18.

Az amerikai elnökválasztás margójára

Mindenfelé olvasni, hogy egyre több csalást leplez le Donald Trump és csapata az amerikai elnökválasztás…

2020. nov 15.

Tanács Orbán Viktornak

Az orosz külügyi szóvivő átlépte a vörös vonalat, ez a megfelelő pillanat, hogy a Szabadság…

2020. okt 31.

Az őszödi beszéd kapcsán kirobbant népfelkelés 14. évfordulójára emlékeztünk

Budaházy György, Dr. Gaudi-Nagy Tamás és Toroczkai László emlékeznek az őszödi beszéd kapcsán kirobbant népfelkelés…

2020. szept 23.

Ez a weboldal websütiket használ.