Kategóriák: Gondolatok

Fehér, keresztény, heteroszexuális férfi! Veszélyben vagy, védekezz!

Régóta nem szólaltam meg közügyben. Más elfoglaltságaim voltak, amik elvontak a közéleti aktivitástól, de most olyasmi történt, amit úgy érzem, nem hagyhatok szó nélkül. Niedermüller Péter megnyilatkozásáról van szó.

Én több okból se fogok beállni a Niedermüllert rasszistázók közé.
Egyrészt, mert egy valódi rasszista az egy fajt ismer el felsőbbrendűnek és minden másikat lenéz, és Niedermüller meg elvbarátai ennek pont az ellenkezői, nekik mindenki jó, kivéve egy fajt.
Másrészt éppen tök mindegy nekem, hogy Niedermüller rasszista vagy nem rasszista, egy a lényeg, hogy innentől hallani sem akarom a libsibolsi csürhe hangját, ha mi is kinyilvánítjuk, hogy melyik fajtából van elegünk.

Persze tudtuk mi mindig is, hogy kit tekintenek ezek igazi ellenségnek, mint ahogy azt is tudtuk anno Őszöd előtt, hogy Gyurcsányék lopnak, csalnak, hazudnak, de az ő szájukból vallomásként hallani mindezt, az azért mindig más.

Viszont a legfontosabb, hogy innentől a polkorrektség falai leomlottak.
Csütörtök este kint voltam az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal előtti Fidesz tüntetésen és úgy tapasztaltam, hogy sajnos a felszólalók közül egyedül talán Bayer Zsolt érezte meg ennek a dolognak az igazi jelentőségét és mondott ehhez mért beszédet.

Mert kérem szépen itt kőkemény háború folyik, ahogy azt pl. Földi László szokta rendszeresen mondogatni a TV-műsorokban. És Niedermüller most azt is meghatározta pontosan, hogy ki ellen is folyik ez a háború.
Ennek a háborúnak a fő irányítói most biztos morognak, hogy Niedermüller túl korán kotyogta ezt el. De hát ilyenek ezek a középkelet-európai ballibsik. Ostobák, bolsevik mentalitásúak, nem bírnak türelemmel lenni. Viszont ez a jó nekünk, hisz így talán könnyebb felébreszteni velük szemben a társadalmi ellenállást!

Mert most minden magyar – pártállásra való tekintet nélkül – jól gondolkozzon el, ugyanis CÉLKERESZTBEN VAN !
Az a bizonyos fehér, keresztény, heteroszexuális férfi, az bizony klasszikusan a keresztény kultúrában szocializálódott valamely európai nemzet fia. És nem kell templomba járnia imádkozni minden héten, elég ha tartja a karácsonyt, húsvétot, van keresztszülője és nem homokos. És ebbe a körbe olyanok is beletartoznak sokan, akik jelenleg az ellenség által napi szinten szított Orbángyűlöletből Niedermüllerékre szavaztak.
Mert ez a bizonyos háború ez ellen az emberfajta ellen folyik.

És itt jelentősége van a “férfi” szónak is, ahogy azt az ATV műsorban a Niedermüller mellett ülő buta kis libsi csaj gyorsan hozzátette Niedermüller szavaihoz.
Mert bizony a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi az, aki ezt a mai civilizációt – amiben a Niedermüllerfélék is élhetnek és ugathatnak – az eszével és munkájával felépítette és a fegyverével megvédte ideáig. És ez az az emberfajta, aki képes lehet eredménnyel megszerveződni a mindent lerombolni akaró anarchista söpredékkel szemben.
Ezért akarnak minket kiirtani ezek!
És már sajnos odáig jutottak, hogy sikerült a feminista baromsággal a fehér férfiak ellen fordítaniuk a fehér nők egy tekintélyes részét, akik ott hemzsegnek minden migráns-simogató meg LMBTQ aktivista hálózatban (saját tapasztalatból tudom, mert az ezekkel szembeni tiltakozások során saját szememmel láttam), színes bőrűektől szült félvér gyerekeket nevelgetve, vagy leszbikus meg transzgender homályban egymást nyalva-falva, vagy éppen gyermeket se szülve a karrierjüket építgetve egy életen át, hisz nekik ehhez “joguk van”.
De ne legyenek illúzióik, mert ha a fehér, keresztény, heteroszexuális férfit sikerül legyőzni és kipusztítani, akkor ők majd a néger meg arab férfiak ágyasaiként bezárva tengethetik hátralévő életüket, aztán ha ez nem tetszik nekik, hát jól elvágják a torkukat.

Szóval nyílt háború folyik ellenünk és innentől ehhez mérten kell viselkedjünk.
Igen, mi fehér, keresztény, heteroszexuálisok vagyunk, ezt vállaljuk. De meg kell szorongatni az ellenségeink nyakát és belekiabálni a pofájukba, hogy mondjátok meg akkor, hogy kik vagytok ti? Mint amikor az ördögűző rákiabál az embertestbe bújt démonra, hogy “mondd meg a neved pokolfajzat”!
És ha nem hajlandóak erre, akkor nekünk kell megneveznünk őket, mert innentől nevén kell nevezzük a dolgokat!
Életveszélyben vagyunk! Ki akarnak irtani minket, hát jogunk van a védekezésre és az ellentámadásra!

Ez a bejegyzés utoljára ekkor módosult: 2020. jan 31. 01:09

Megjegyzések megtekintése

  • Több észrevételem is van.Az első,semmi új nincs a nap alatt.Ezt már Csurka óta tudjuk,viszont van itt más is.Észrevettem hogy valahogy a zsidó szót manapság nagyon kerülgeti minden olyan hazafi aki a Fidesszel került valamilyen szimpátiába.Bayer beszéde is jó volt míg el nem kezdi hogy,,muszlim,zsidó felebarátaink”Hát….már ne is haragudj de akinek Farkas Mihály vagy Gerő Ernő után itt van zsidó felebarátja az sürgősen tájékozódjon.A magyar nép egyébként sem az a buzulós meg globalista fajta.Ezek a politikusok öngyilkosságot követnek el ilyen kiejelntésekkel,ne játszuk már ezt a nagy drámát.Annyi hatalmuk van az országban mint a kislábujjam körmének csücske.Őszintén nekem ez az egész ,,nélküled” szerű balhé meg ez inkább ilyen Orbán pontok gyüjtése mintsem tényleges magyarokért való kiállás.Ezt alátamasztja az is mikor valaki lezsidózta az indexeseket akkor a Fidesz párti lapok hőzöngtek először meg határolódtak el.Ilyet hazafi nem csinál.Ha valaki ma az átlag magyart akarja védeni akkor hozzon létre korrupció mentes országot(mindegy melyik párt korrupt,mind mehet a levesbe),az országban valóban garázdálkodó cigány putrisokat állítsa le(ami valamiért migránsozás közepette nem megy a kormánynak nem megy furcsa módon)a magyarellenes törekvéseket aktuál politizálás nélkül, forrást megnevezve(zsidó,cigány) csírájában fojtsa el.Számomra amit a Magyar gárda képviselt 2007-9 között volt A nagybetűs magyar ideológia ami megint büszkévé és jóvá tenné nemzetünket.Ez a Fideszes cucc inkább csak valami hasonló prédikálva de nem csinálva,tesznek jót is persze de rosszat is.Nem szabad ennyivel megelégedni,a rosszból a félrosszon át a jóig kell jutni nem a közepén leragadni.Bocsánat ha kicsit hülyén fogalmazok de a lényeg remélem átjött(egy szót kijavítottam lehet így már megjeleníthető)

Megosztás

Legutóbbi bejegyzések

Budaházy György 2020-as évértékelője

Budaházy György elmondja véleményét a 2020-as év néhány fontos történéséről.

2021. jan 13.

A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást

Több hazafias szervezet vezetője tartott ma közös sajtótájékoztatót, melyen üdvözölték és támogatásukról biztosították az Alaptörvény módosító szándékot, mely deklarálná a…

2020. nov 18.

Az amerikai elnökválasztás margójára

Mindenfelé olvasni, hogy egyre több csalást leplez le Donald Trump és csapata az amerikai elnökválasztás kapcsán.Mi tagadást, déjávu 2002 érzésem…

2020. nov 15.

Tanács Orbán Viktornak

Az orosz külügyi szóvivő átlépte a vörös vonalat, ez a megfelelő pillanat, hogy a Szabadság térről a szovjet obeliszket a…

2020. okt 31.

Meseország mindenkié?

Az LMBTQP mozgalom a "Meseország mindenkié" mesekönyvvel már az óvodásokat akarja megrontani, de a hazafiak nem tűrik és fellépnek ez…

2020. okt 08.

Az őszödi beszéd kapcsán kirobbant népfelkelés 14. évfordulójára emlékeztünk

Budaházy György, Dr. Gaudi-Nagy Tamás és Toroczkai László emlékeznek az őszödi beszéd kapcsán kirobbant népfelkelés 14. évfordulóján az akkori eseményekre.

2020. Sze 23.

Ez a weboldal websütiket használ.