Gondolatok

Budaházy György előadása Kapuváron

Alább látható felvételről a 2019. május 4-ei kapuvári előadásom.

Related Post

Ez a bejegyzés utoljára ekkor módosult: 2019. máj 20. 22:26

Megjegyzések megtekintése

  • Ember veled nem lenne baj ha nem lennél kormányelvakult.Annak idején 2007-ben ,,Izraeli vízágyúk"-at kiáblva tüntettél most meg végig nézed ahogyan épülnek az Izraeli lakóparkok, magyarokat lakoltatnak ki és elárverezik zsidóknak a házak,elköltik a pénzt Maccabi gamesre,Szijjártó Peti egy magyarul se tudó rabbinak visz magyar útlevelet az USA ba,szép parkokat Izraeli kifejezésekről neveznek el stb stb stb.Ha ezt anno csinálták akkor kimentél tüntetni most meg azt mondod a kormány mennyivel jobb mint az előzők.Valójában csak folytatták a cionisták magyar tervét semmi több

    • Kedves Devci (ezen a néven regisztráltál, szóval nem tudom, mi a valódi neved)!

      Amit én “nézek” szerinted, azt te is nézed ugyanúgy. Hajrá, tüntess most ezek ellen te! Ne nekem adj tippet! Én megteszem, amit fontosnak tartok, tedd meg te is!

      • A nevemet megváltoztattam random számokra mert így nagyobb biztonságban érzem magam.Nem értem viszont amit írsz.Ha valaki valaha Izrael ellenes volt akkor nem értem mi ez hogy most ignorálod mikor kb 3x olyan erősen megy Izrael Magyarországi s*ggnyalása.Ezt nem értem és a válaszodból nem derül ki.A határokat miattuk zárták le Orbán sz*rik a magyarokra neki az a fontos hogy az iszlám a Judeneket meg ne zavarja

  • Udv Gyuri.

    orulok, hogy ujra politikai aktivitasba kezdtel. Nekem mindig is te voltal a legvilagosabb hang a magyar kozeletben. Remelem, hamarosan sikerul leraznod magadrol az ugyet, amit meg a gyurcsanyista terrorgepezet rakott rad.

    Reagalnek a videoban elhangzott felveteseidre.

    1) Deviancia elleni kuzdelem

    Orulok, hogy kiemelted ennek a fontossagat. Ez nalam is elso helyen szerepel. Es sokkal nagyobb a baj, mint sokan gondolnak, ugyanis egy felmeres szerint mar a magyarok tobb mint 40 szazaleka elfogdna a homokosok hazassagat. Ez jo fokmeroje annak, hogy milyen katasztrofalis allapotok uralkodnak a fejekben, es hogy ez a 21. szazadi pestis milyen pusztitast vegez foleg a fiatalok soraiban.
    Ha nem pusztitjuk ki ezt a jelenseget, akkor taptalajt fog biztositani a pusztito ideologiak egesz soranak.

    Nagyon nehez a kuzdelem ez ellen a ferto ellen, hiszen lassan olo, alattomos meregkent szivarog be a tarsadalom szoveteibe, es sok helyrol jon egyszerre, direkt detektalhatosaga nehezkes, altalaban nem uti meg a tarsadalom szelesebb retegeinek ingerkuszobet. A terjedesenek fobb csatait metapolitikai tartomanyokban vivja, es amikor mar elegge elterjedt, akkor lep fel politikai igenyekkel, de ezen a szinten mar megallithatatlan, hiszen olyan, mint az attetes rak: nem egyfele torekszik, hanem a tarsadalom minden szerveben, szervezodeseben feluti a fejet. Ezen a szinten mar divatta es eletstrategiava valik, es ellehetetlenul ellene a fellepes, hiszen barmilyen nyilvanos szerepvallalast megtorlonak, kirugnak az allasodbol, a cegedet elkezdik birsagolni(lasd egyenlo banasmod hatosag dontese a transz-oltozoro: https://kuruc.info/r/2/196509/l)

    Itt is lathato, hogy a tarsdalmat szetrohaszto dontest nem a nagypolitika hozta meg, hanem nehany, letronto szellemi muhelyben kikepzett, sajat gondolkodasra keptelen nonemu egyed. De a problema forrasa termeszetesen az egyenloseg mitosza, amiert mar a politikai es a media a felelosek.

    A masik fontos dolog, amit meg megemlitenek, a tech cegek osszeeskuvese a szolasszabadsag ellen. Ez ellen surgosen kezdeni kell valamit, hatalmas a problema. A fiatalok elerese lehetetlenne valik szamunkra, mikozben a letronto ideologiak zabolatlanul terjeszkednek a kozossegi halokon.

    Egyebkent jo lenne egy normalis forum, ahol rendesen ki lehetne fejteni ezeket a dolgokat, fobb temakorokbe szedve.

Legutóbbi bejegyzések

Az ország Covid járvány utáni újraindításának margójára

Az ország újraindítása szempontjából fontos, hogy végezzék el az oltatlanok számára ingyenesen a hivatalos antitest…

2021. ápr 27.

Budaházy György 2020-as évértékelője

Budaházy György elmondja véleményét a 2020-as év néhány fontos történéséről.

2021. jan 13.

A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást

Több hazafias szervezet vezetője tartott ma közös sajtótájékoztatót, melyen üdvözölték és támogatásukról biztosították az Alaptörvény…

2020. nov 18.

Az amerikai elnökválasztás margójára

Mindenfelé olvasni, hogy egyre több csalást leplez le Donald Trump és csapata az amerikai elnökválasztás…

2020. nov 15.

Tanács Orbán Viktornak

Az orosz külügyi szóvivő átlépte a vörös vonalat, ez a megfelelő pillanat, hogy a Szabadság…

2020. okt 31.

Meseország mindenkié?

Az LMBTQP mozgalom a "Meseország mindenkié" mesekönyvvel már az óvodásokat akarja megrontani, de a hazafiak…

2020. okt 08.

Ez a weboldal websütiket használ.