Budaházy
66 subscribers
1 photo
92 links
Budaházy György Telegram csatornája
Download Telegram
https://hundub.com/post/207530_https-youtu-be-64p4xqsfxty-t-264-a-magyarok-vilagszovetsege-es-az-orvosok-tudoso.html
Akinek nincs még Hundub profilja, annak itt van:

A Magyarok Világszövetsége és az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért közös sajtótájékoztatót tartottak (https://youtu.be/64p4xqsfXtY?t=264) az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (nem összetévesztendő az EU-val vagy annak bármilyen intézményével, mert ebben az összes európai ország benne van) által 2021. január 27-én elfogadott és a covid-19 oltásokkal kapcsolatos határozatának néhány fontos kitétele kapcsán.

A határozat itt olvasható angolul: https://pace.coe.int/en/files/29004/html
Magyar fordítás itt: https://orvosokatisztanlatasert.hu/eu-parlamenti-kozgyulese-2021-januar-27-ei-hatarozatanak-magyar-forditasa/

A három olyan kitétel, amiről a sajtótájékoztató szólt és amit a média teljesen elhallgat:
7.3.1. pont - Annak biztosítása, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni.
7.3.2. pont - Annak biztosítása, hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt az esetleges egészségügyi kockázatok miatt, vagy ha nem akarja beoltani magát.
7.5.2. pont - Az oltási tanúsítványokat csak a kijelölt célra, a vakcinák hatékonyságának, lehetséges mellékhatásainak és nemkívánatos eseményeinek ellenőrzésére használhatják.
The account of the user that owns this channel has been inactive for the last 2 months. If it remains inactive in the next 30 days, that account will self-destruct and this channel may no longer have an owner.
The account of the user that owns this channel has been inactive for the last 2 months. If it remains inactive in the next 20 days, that account will self-destruct and this channel may no longer have an owner.
The account of the user that owns this channel has been inactive for the last 2 months. If it remains inactive in the next 7 days, that account will self-destruct and this channel may no longer have an owner.